Algemene voorwaarden  |  Disclaimer  |  Sitemap

Visie

Wat mag u van Dakland BVBA verwachten?

Wij zijn een kleine flexibele service gerichte organisatie, met oog voor kwaliteit en duurzaamheid tegen een eerlijke prijs. Ons gemotiveerd Nederlands sprekend personeel, beschikt uiteraard over de bijnodigde ervaring, materiaalkennis, en vakmanschap. Tevens is het door ons ingezette personeel gecertificeerd door VCA (veiligheid) en BHV (bedrijfshulpverlening)

Sinds 2007 heeft zaakvoerder Daniël Tersteege de naam Dakland een begrip gemaakt wat geassocieerd word met een no-nonsens aanpak. Reeds 18 jaar ervaring maakt dat Daniël weet waarover hij praat. Samen met zijn teams van ervaren monteurs zet hij zich dagelijks 100% in, om uw dak weer de waterdichting te geven wat het behoort te hebben.

Wij brengen de initiële conditie van uw dak in kaart. Standaard werken wij volgens het model afgeleid van de NEN-2767, maar kunnen desgewenst het model van de opdrachtgever volgen.

Wie de hedendaagse normen en trends wil volgen, zal behalve vakmanschap en toewijding, ook inzicht moeten hebben. Begrijpen en voelen wat de individuele mensen wensen is belangrijk voor een aannemer. Dakland BVBA staat dan ook open voor nieuwe ideeën en technieken.

Wij geven u een scherpe offerte, spreken met u de levertijd af en leveren op de afgesproken tijd!

Laatste 50 getekende offerte's gaven een gemiddelde tevredenheidscijfer van 8,2!

Dakland bvba de zekerheid van een waterdichte aanpak!